top of page

SHAPE STHLM

Shape Sthlm är ett familjeföretag som drivs av tre bröder. Det som skiljer oss från traditionella snickerier är helhetslösningen. Vi har sedan företaget grundades, 2010, jobbat med unika projekt och har idag ett stort nätverk inom byggsektorn.

Vi arbetar mot både privatkunder och företagskunder runt om i Stockholm. Vi tar an projekt, stora som små och erbjuder kostnadsfria konsulteringar. Hör av dig om du vill boka in ett möte för just ditt projekt eller om du vill veta mer om verksamheten. 

VÅRT ARBETSSÄTT

I projektets initiala fas tar vi fram koncept och designförslag. Dessa presenterar vi via 3D visualiseringar som agerar underlag genom hela processen. Med möjlighet till förändringar i den virtuella miljön skapas det färre missförstånd och förluster.  

Under tillverkningsprocessen tar vi fram egna ritningsunderlag där vi tar hänsyn till hållfasthetsberäkningar och materialval för att säkerställa kvalité. Genom ett större kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda lösningar inom ljus, el, VVS, akustik mm. 

Mot slutskedet av projekten erbjuder vi montering och besiktningar för att säkerställa bästa möjliga resultat.  

VERKSTAD

Vi har en snickeriverkstad på Tyresö med en välutrustad maskinpark som ständigt växer. Här finner ni bland annat en CNC som tillåter oss att arbeta med hög precision.  


MÖBELKOLLEKTION


Inom snar framtid lanserar vi vår första möbelkollektion som delvis bygger på återkommande möbler som vi genom åren ständigt finjusterat för optimerad bekvämlighet, användarvänlighet och uttryck.  Möblerna inriktar sig till dig som söker efter något unikt. För vissa av våra möbler erbjuder vi specialanpassade mått.

bottom of page