top of page

SHAPE STHLM
Shape Sthlm är ett familjeföretag drivet av tre bröder som strävar efter att erbjuda helhetslösningar. Sedan vår etablering år 2010 har vi framgångsrikt genomfört unika projekt och byggt upp ett omfattande nätverk inom byggsektorn.

Vi riktar oss både till privatkunder och företagskunder runt om i Stockholm och tar oss an projekt i alla storlekar. Vår passion är att skapa,
och vi erbjuder kostnadsfria konsultationer. Kontakta oss för att boka in ett möte och lära dig mer om hur vi kan förverkliga ditt projekt. 

VÅRT ARBETSSÄTT

I projektens inledande skede framställer vi koncept och designförslag genom 3D-visualiseringar för att minimera missförstånd. Under tillverkningsprocessen använder vi egna ritningar med fokus på kvalitet och hållbarhet. Genom vårt omfattande nätverk kan vi även erbjuda lösningar inom ljus, el, VVS och akustik.

VERKSTAD
Vår snickeriverkstad i Tyresö är utrustad med en växande maskinpark, inklusive en CNC för hög precision. 


MÖBELKOLLEKTION
Snart lanserar vi vår första möbelkollektion, baserad på återkommande möbler som vi genom åren ständigt finjusterat för optimal bekvämlighet, användarvänlighet och estetik. Våra möbler vänder sig till den som söker det unika, och för vissa produkter erbjuder vi specialanpassade mått.

bottom of page